De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
21 mei
  1. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Granada proeft James reusachtige tapas. Hij probeert 'pan de Alfacar' en bezoekt een biologische kaviaarkwekerij. Hij bereidt steak, Marokkaanse kip, vis met broccoli en carpaccio met kaviaar.

  2. The Hairy Bikers' Northern Exposure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    In Lapland zien ze hoe de Samen koken: simpel, met verse ingrediënten. Ze leren vlees te roken en hun eigen jachtmessen te maken. Ze trakteren hun gastgezin op rijstpudding met bessen en amandel.

  3. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    De veelgeprezen chef-kok Michael Caines neemt Fred mee naar Bourgondië, naar geweldige plekken om te eten, waar de beste Franse plattelandskeuken en voortreffelijke patisserie worden geserveerd.

  4. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in Tucson, Arizona, waar restaurants allerlei invloeden vermengen. Hij gaat naar de bayou waar hij traditionele cajun-gumbo leert maken en eet voor het eerst kikkerbilletjes.

  5. Late Nite Eats (nu op tv)

    Chef-kok Jordan Andino bezoekt drie restaurants in Sacramento, Californië, die exotische gerechten serveren uit de Italiaanse, Mediterraanse en Mexicaanse keuken.

  6. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolp Chocoladecannelés met kaneelroom. En hij maakt een Deense droomtaart, de Drømmekage.

  7. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 7

    Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.

  8. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt Miljuschka Zeebars Crudo & Kokos Kaffirijst.

  9. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu:Makreel met sinaas en harissa & milkshake met avocado en chocolade (Sandrine André)

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Coq au vin met gebakken krieltjes & chocoladekoekjes met appelsienmarsepein (Sandrine André)

  11. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt Miljuschka Zeebars Crudo & Kokos Kaffirijst.

  12. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Jamie kookt twee eenpansrecepten die een perfecte oplossing bieden voor het drukke leven; zijn kijk op shakshuka met asperges, broccoli en harissa en een waanzinnig goede pulled pork, die je in batches kunt maken, kunt invriezen en in tal van maaltijden kunt gebruiken wanneer dat nodig is.

  13. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 246

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu:Makreel met sinaas en harissa & milkshake met avocado en chocolade (Sandrine André)

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Coq au vin met gebakken krieltjes & chocoladekoekjes met appelsienmarsepein (Sandrine André)

  16. Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking (nu op tv)

    In deze aflevering laat Gordon zich inspireren door de Franse keuken, het eten waar hij als chef-kok voor het eerst verliefd op werd.

  17. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Karsu wordt heel enthousiast van Gözleme. Ze at het vroeger als kind, gemaakt door haar moeder. Perfecte snack voor bijvoorbeeld op de camping en je kan er eindeloos mee variëren. Vandaag maakt Karsu een zoete variant.

  18. Dish is Europe (nu op tv)

    Miljuschka is in de stad van de liefde, Parijs. En welke bijzonderheden zijn er in Parijs te ontdekken? In deze aflevering: een XXL-croissant, de making-of van een Paris Brest, een geheime bar, een geweldige winkel met kookgerei, fruitijs en een vlammende crêpe suzette.

  19. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu:Makreel met sinaas en harissa & milkshake met avocado en chocolade (Sandrine André)

  20. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolp Chocoladecannelés met kaneelroom. En hij maakt een Deense droomtaart, de Drømmekage.

  21. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 7

    Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.

  22. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Granada proeft James reusachtige tapas. Hij probeert 'pan de Alfacar' en bezoekt een biologische kaviaarkwekerij. Hij bereidt steak, Marokkaanse kip, vis met broccoli en carpaccio met kaviaar.

  23. The Hairy Bikers' Northern Exposure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    In Lapland zien ze hoe de Samen koken: simpel, met verse ingrediënten. Ze leren vlees te roken en hun eigen jachtmessen te maken. Ze trakteren hun gastgezin op rijstpudding met bessen en amandel.

  24. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    De veelgeprezen chef-kok Michael Caines neemt Fred mee naar Bourgondië, naar geweldige plekken om te eten, waar de beste Franse plattelandskeuken en voortreffelijke patisserie worden geserveerd.

  25. Late Nite Eats (nu op tv)

    Chef-kok Jordan Andino bezoekt drie restaurants in Sacramento, Californië, die exotische gerechten serveren uit de Italiaanse, Mediterraanse en Mexicaanse keuken.

  26. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    In deze aflevering maakt Rudolph Cupcakes met butterscotch en bourbon en hij maakt amandeltuiles.

  27. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 8

    Miljuschka begint met het maken van een soezenbeslag. Daarvan maakt ze heerlijke eclairs met bosbessen en ze maakt hartige soezen met zalm.

  28. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Bietenlinguine & Chocolade pavlova.

  29. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Speltpretzels & zuurkoolsoep met paprika (Jan Van den Bosch)

  30. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Tarte tatin met sjalotjes & mosselen à la marseillaise met pastis (Jan Van den Bosch)

  31. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Met dit gerecht neemt Karsu ons mee naar een jeugdherinnering. Als ’s ochtends de geur van vers gemaakte Menemen zich door het huis verspreidde dan kwamen zij en haar zus naar beneden om gewoon in hun pyjama lekker samen te ontbijten en hun favoriete serie te ‘bingewatchen’.

  32. Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking (nu op tv)

    Gordons gids voor de ultieme thuiskeuken gaat verder als hij ons laat zien hoe je heerlijk gezond kunt eten, met onder andere Bircher muesli, gazpachosoep en onweerstaanbare gezonde zalm teriyaki.

  33. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Jamie kookt twee heerlijke eenpansrecepten die een perfecte oplossing bieden voor het drukke leven; zijn supersnelle draai aan shakshuka, en een langzaam geroosterde varkensschouder.

  34. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    Vandaag zijn we in West Yorkshire en als eerste aan de beurt,is familierestaurant The Quarry, met front of house manager Richard en chef-kok John die lokaal geproduceerde Britse Nosh presenteren. Op dag twee gaan de Bento-jongens voor een avond vol authentiek Japanse streetfood. Als laatste is het de beurt aan Tammy en dochter Holly om gastheer te zijn. Ze hopen indruk te maken met hun pubmaaltijden.

  35. Great British Menu (nu op tv)

    De chefs zijn halverwege de strijd. Sabrina Gidda laat zich inspireren door haar opa's verzameling oude 45-toerenplaten voor haar hoofdgerecht: Pork Wellington en Black Country Faggots.

  36. De Grootste Kookclub van Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    In de studiokeuken staan Miljuschka Witzenhausen en Richard Groenendijk te koken, verschillende mensen thuis koken mee en we schakelen ook even naar 24Kitchen chef Estee Strooker, vanuit haar eigen restaurant dat dit jaar ook 10 jaar bestaat.

  37. De Worsten van Babel op de Camping (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Hugo, Marius en Jasper maken een makkelijk gerecht met de ingrediënten die ze vinden op de camping. Deze week bezoeken ze een naturistencamping.

  38. De Worsten van Babel op de Camping (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Hugo, Marius en Jasper maken voor een groep vaders en zoons een makkelijk, zomers gerecht met de ingrediënten die ze vinden op de camping.

  39. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Jamie kookt twee heerlijke eenpansrecepten die een perfecte oplossing bieden voor het drukke leven; zijn supersnelle draai aan shakshuka, en een langzaam geroosterde varkensschouder.