Verwijder 3 centimeter van de uiteindes van de asperges. Snijd de asperges in stukken van circa 2 centimeter. Schaaf de courgette in flinterdunne plakjes. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd de bos-ui in ringen. Snijd de artisjokharten in kleine stukjes. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheutje olie en boter in een pan en fruit de bosui en knoflook. Voeg de groente, behalve de doperwten, toe en laat circa 10 minuten sudderen. Blus af met de bouillon en laat circa 15 minuten rustig koken, voeg na circa 10 minuten de doperwten toe.
Pasta
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Chips van artisjok
Verwarm de frituur voor op 180 °C. Schaaf de artisjokhart op de mandoline in dunne plakjes. Dep goed droog en frituur goudbruin en krokant.
Saus
Voeg de room en de peterselie toe aan de saus. Giet de pasta af en voeg toe aan de saus. Roer door elkaar. Serveer in een diep bord en leg de artisjokchips erop.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties