Vulling
-
Verwarm de oven voor op 220°C
-
Schil en snijd de aardappels in blokjes van 1 × 1 cm. Doe ze op de bakplaat. Bestrooi met zout en peper en besprenkel met olijfolie. Rooster de aardappels in circa 15 minuten gaar in de oven. Schep ze tijdens het roosteren een keer om
-
Verdeel de bimi in kleinere stukjes. Snijd de chorizo in blokjes
-
Rooster de bimi en chorizo de laatste 7 minuten mee met de aardappels
Opbouwen
-
Verwarm de oven voor op 200°C
-
Verdeel het aardappelmengsel met de feta over de schaaltjes. Klop de eieren los met wat zout en peper. Schenk het eimengsel in de schaaltjes
-
Zet de schaaltjes 10 minuten in de oven tot het ei gestold is
Salade
-
Pel de avocado’s en sinaasappels en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe ze in een kom en knip de bieslook erboven. Maak de salade aan met een scheutje olijfolie, peper en zout
-
Serveer de avocadosinaasappelsalade bij de tortilla
0 reacties