Halveer de tomaten. Verwarm een scheutje olie in de pan en bak de tomaten circa 2 minuten op de platte kant. Keer de halve tomaten om en verwarm de andere kan kort door. Leg de tomaten apart op een bord. Pel de uien en snijd in halve ringen. Pel de knoflook en snijd in plakjes. Schenk nog wat olie in de pan en fruit de ui en knoflook circa 4 minuten op laag vuur. Snijd de gamba's fijn, voeg toe en bak circa 2 minuten mee. Hak de koriander en peterselie fijn. Voeg de kappertjes, koriander en peterselie toe. Snijd de peper heel fijn en voeg toe. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Rasp de limoen en bestrooi over de gamba's.
Rasp de kaas heel fijn. Voeg de bloem toe en meng alles goed. Verwarm een klein scheutje olie in de pan en verdeel met een keukenpapiertje alles goed over de bodem van de pan. Verdeel hier de kaas over en bak in circa 45 seconden. Keer voorzichtig om en bak enkele seconden aan de andere kant. Laat afkoelen. Leg de gebakken tomaatjes met de bolle kant naar onder en verdeel hier de vulling over. Leg het kaaskoekje over de vulling. Garneer eventueel met een gamba of limoenpartje.
0 reacties