Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de sjalotten in halve ringen. Verhit de olie in een pan en bak de sjalotten op middelhoog vuur circa 6 minuten. Voeg peper en de honing toe en laat nog circa 3 minuten bakken. Laat de sjalotten een beetje afkoelen
Snijd de ciabatta in plakjes en besprenkel met een beetje olie. Bak de plakjes ciabatta in de oven in circa 8-10 minuten krokant in de oven.
Voeg de kastanjes, ricotta, mierikswortel en 2/3 van de gekaramelliseerde sjalotten toe aan de foodprocessor en pureer tot een grove spread. Snijd de bieslook fijn en meng 2/3 door de kastanjespread. Breng op smaak met zout.
Smeer de spread op het geroosterd brood en garneer met de rest van de sjalotten en de bieslook.
Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK
0 reacties