De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

empanadas

45 min (voor)bereidingstijd
Empanadas

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Het deeg
Kneed alle ingrediënten tot een mooi egaal deeg. Verpak het in plasticfolie en laat het circa 30 minuten rusten in de koelkast.

De vulling
Verwarm de oven voor op 200˚C. Kook 2 aardappels. Maak de paprika en de uitjes schoon en snijd deze in kleine stukjes. Snijd de worst in stukjes. Prak de gare aardappels. Snijd het vlees in kleine stukjes. Meng het met de andere ingrediënten en breng het op smaak met zout, peper en tabasco.

Empanadas
Rol het deeg uit. Steek er dan cirkels (doorsnede ca. 14 cm) uit. Verdeel de vulling hierover en vouw de cirkels dicht. Leg ze op de bakplaat. Roer het ei los in een kommetje. Bestrijk de empanada’s met ei en bak ze in ca. 20 minuten goudbruin.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker