De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gebakken uitjes

15 min (voor)bereidingstijd
Gebakken uitjes

Een recept van

Bereidingswijze

Pel de sjalotten en snijd ze flinterdun op de Chinese mandoline. Leg de dunne plakjes sjalot naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat en laat ongeveer 1 nacht drogen. Verhit de olie tot circa 180 ºC en bak de uitjes goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker