Spijs
Verwarm de oven voor op 170 C. Pureer de geschaafde amandelen met de palmsuiker en het ei. Meng de rasp en sap van de limoen erdoor.
Glutenvrij smulbrood
Wel de rozijnen en de gedroogde abrikozen circa 20 minuten in lauw water. Smelt het kokosvet. Klop de eieren los en voeg het gesmolten kokosvet toe. Schil en rasp de appels en de winterpeen. Meng de appel- en wortelrasp met de uitgelekte gewelde rozijnen en abrikozen, het amandelpoeder, de kokosrasp, de zonnebloempitten, de sesamzaadjes en het kaneelpoeder. Spatel door het eimengsel tot een plakkerig deeg.
Verdeel de helft van het brooddeeg over een ingevet en met bakpapier beklede bakvorm. Verdeel het amandelspijs erover en dek af met de rest van het deeg. Bak het brood in circa 40 minuten gaar.
Glutenvrij smulbrood
0 reacties