De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gnocchi in gorgonzolaspeksaus

Gnocchi in een heerlijk romige saus met gorgonzola, spek, bimi en doperwten.

Gnocchi in gorgonzolaspeksaus

Een recept van

Hugo Kennis

Hugo Kennis

Bereidingswijze

Kook de gnocchi in een pan met kokend water en zout in 11 minuten.

Pel en snipper de sjalot. Verhit een scheutje olijfolie in een sauspan en bak de sjalot met het spek een paar minuten. Voeg de bimi en doperwten toe en bak even mee. Blus af met de room en breng aan de kook. Snij of breek de gorgonzola in stukken en voeg ze toe. Laat de kaas smelten in de room.

Giet de gnocchi af. Vang wat van het kookvocht op om de saus eventueel wat te verdunnen. Schep de gnocchi door de saus. Breng het gerecht op smaak met peper en serveer.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, EstĆ©e, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker