1. Steek de barbecue aan.
2. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges. Wrijf de asperges in met een klein scheutje olie. Leg ze circa 8 minuten op de barbecue.
3. Besproei of besprenkel het brood met water en leg bij de asperges op de barbecue. Dek de barbecue af.
4. Doe de hazelnoten in een gietijzeren pannetje en zet op de barbecue. Rooster de noten goudbruin.
5. Snijd de basilicum fijn en doe in een kom.
6. Rasp de schil van de sinaasappel en citroen erboven. Pel en snijd of rasp de knoflook heel fijn. Snijd de rode peper fijn en voeg toe. Rasp de Parmezaanse kaas, voeg toe en schep om.
7. Pers het sap van de sinaasappel en citroen erboven uit. Voeg de olijfolie toe en meng goed.
8. Hak of crush de hazelnoten. Snijd het brood.
9. Leg de asperges op een schaal. Lepel de dressing erover. Pluk de burrata en leg op de asperges. Strooi de hazelnoten erover en breng op smaak met zout en peper. Geef het brood erbij.
Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?
1 reactie