De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

havermoutkoekjes

Verwarm de oven voor op 190 ºC. Klop de zachte boter met de beide soorten suiker rustig luchtig. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit.

20 min (voor)bereidingstijd
Havermoutkoekjes

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 ºC. Klop de zachte boter met de beide soorten suiker rustig luchtig. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Voeg de eieren en het vanillemerg toe en mix circa 2 minuten door. Meng in een kom de bloem, havermout, bakpoeder, kaneel en zout met een garde. Voeg het bloemmengsel toe en draai het tot een glad beslag. Hak de pecannoten en voeg toe. Knijp met een ijsknijper 24 kleine bolletjes van het beslag op een met bakpapier beklede plaat. Bak de koekjes in circa 10 minuten gaar.

Wil je meer koekjes leren bakken? Bekijk hier onze koekjes recepten.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker