Rijst
- Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Hongaarse paprikastoof (Lesco)
- Pel en snipper de ui grof.
- Pel en snijd de knoflook grof.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in stukjes.
- Snijd de tomaten in stukjes.
- Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en de paprikapoeder circa 2 minuten. Voeg de paprika’s en de tomaten toe en bak circa 8 minuten. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Kluts de eieren in een kom. Roer de eieren erdoor en gaar de eieren onder constant roeren in circa 4 minuten.
- Snijd de peterselie fijn. Roer de peterselie erdoor.
Serveren
- Verdeel de rijst over borden. Verdeel de lesco over de rijst en lepel de crème fraîche eroverheen.
0 reacties