Kip-fajitas uit de oven
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snijd de kip in reepjes van 5 cm en doe in een bakje. Roer de fajita-kruiden en 2 el olijfolie erdoor. Laat staan tot gebruik.
-
Snijd de paprika’s in reepjes en de rode uien in partjes. Giet en spoel de kidneybonen af.
-
Verdeel de paprika, ui en kidneybonen over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2 el olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Rooster 20 min. in de oven.
-
Verdeel na 10 min. de gemarineerde kip gelijkmatig over de bakplaat en bak 10 min. mee (tot deze gaar is).
-
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Serveer kip met de wraps en garneer met de avocadodip en tomatensalsa. Laat door de liefhebber op smaak brengen met koriander.
Tomatensalsa
-
Snijd de tomaten in blokjes van ca. 1 cm. Snipper de rode ui zo fijn mogelijk. Snijd de koriander fijn. Meng de tomaat, ui en koriander in een bakje.
-
Pers de halve limoen uit over de salsa. Meng goed door en breng op smaak met peper en zout.
Avocadodip
-
Halveer de avocado’s in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Prak de avocado in een bakje met een vork fijn. Roer de yoghurt erdoor.
-
Pers de halve limoen uit over de avocadodip. Meng goed door en breng op smaak met peper en zout.
0 reacties