De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

krab springrolls

Een recept voor heerlijke springrolls gevuld met avocado, komkommer en krabvlees.

60 min (voor)bereidingstijd
krab springrolls

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Halveer de avocado’s, verwijder de pit en de schil. Halveer de limoen. Mix de avocado’s met het sap van een halve limoen en de mayonaise in het staafmixerbakje met de staafmixer tot een gladde crème. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Schep de crème in een spuitzak. Schil en snijd de komkommer in dunne plakjes met een mandoline en daarna in reepjes. Pluk het krabvlees los. Verwarm circa 30 seconden met een scheutje water in een pan tot lauwwarm en giet af.

Bestrijk een rijstvel met warm water tot hij zacht is. Leg in het midden een beetje van alle ingrediënten en spuit er een baan avocadocrème over. Rol het rijstvel stevig op en vouw dicht. Herhaal tot alle de vellen gevuld zijn.

Tip: serveer met zoetzure saus.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker