De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mango slush tea

90 min voorbereidingstijd
15 min (voor)bereidingstijd
Mango Slush Tea

Een recept van

Corria Houthuizen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Breng het water aan de kook en laat de theezakjes circa 8 minuten trekken. Laat afkoelen. Pers 1 citroen uit en voeg samen met de suikersiroop toe aan de afgekoelde thee. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak met behulp van de sapcentrifuge sap van de mango. Voeg het mangosap toe aan de thee. Snijd de achtergehouden citroen en de limoen in plakjes. Verdeel het gemixte drankje en de citroen- en limoenplakjes over de diepvrieszakjes. Vries het drankje in circa 1,5 uur in. Maak in het midden de zakjes een beetje open en steek er een rietje door.

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker