Gaar de bulgur volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snijd de tomaten in blokjes.
Pluk en hak de munt en peterselie fijn.
Pel en pers de knoflook en meng voor de dressing met sap van 1 limoen, gehakte kruiden, een beetje zout en versgemalen peper en een flinke scheut olijfolie extra vierge.
Verwarm een grillpan voor.
Snijd de houtige uiteindes van de asperges en gril de asperges circa 5 minuten in de grillpan. Haal ze uit de pan en leg ze even op een bord.
Snijd de kabeljauw in gelijke porties en dep droog met keukenpapier. Bestrooi met ras el hanout en een beetje zout en versgemalen peper. Bestrijk met olijfolie om in te bakken en gril de kabeljauwfilets in circa 5 minuten net gaar.
Giet de bulgur indien nodig af en meng met de dressing.
Snijd de resterende limoen in parten.
Serveren
Leg de asperges op bord, schep de bulgursalade erbij en leg de vis erop. Garneer met limoen.
0 reacties