Bodem
Stap 1:
Verwarm de oven op 180 graden Celsius.
Stap 2:
Meng alle ingrediënten voor de bodem door elkaar en druk aan in de springvorm. Bak 9 minuten in de oven.
Vulling
Stap 1:
Meng alle ingrediënten, behalve de melk en chocolade, door elkaar.
Stap 2:
Verwarm de melk. Haal van het vuur voordat het begint te koken. Giet bij het eimengsel en roer erdoorheen.
Stap 2:
Doe het mengsel terug in de pan en verwarm al roerend een paar minuten totdat het dik is.
Stap 3:
Voeg de chocolade toe en roer totdat het volledig gesmolten is.
Stap 4:
Laat een beetje afkoelen en giet op de bodem. Dek af met plasticfolie en laat 3 uur opstijven in de koelkast.
Topping
Stap 1:
Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en het vanille-extract. Verdeel over de taart. Versier eventueel met roze peper en cacao.
Bekijk de derde aflevering van Miljuschka in Mexico 30 maart om 22.00 uur bij 24Kitchen op kanaal 24!
0 reacties