Verwarm de grill in de oven voor op 200 °C.
Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Schorseneren
Schil en snijd de schorseneren in schuine stukjes van circa 1 centimeter en leg ze direct in koud water met het sap van de citroen zodat ze niet verkleuren.
Breng in een pan de melk, houd een scheutje apart, aan de kook.
Giet de schorseneren af en kook ze in de melk in circa 10 minuten gaar.
Salade
Snijd de bietjes in grove stukken. Pel en snijd de ui fijn.
Snijd de appel van het klokhuis af in blokjes.
Meng in een kom de bietjes met de ui, appelsap, olie en honing.
Breng op smaak met zout en peper.
Ovenschotel
Kluts in een kom de eieren met de resterende melk.
Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Snijd de ham in reepjes. Pluk en hak de peterselie.
Giet de schorseneren af.
Roer de pasta, schorseneren, peterselie, ham en het eimengsel door elkaar.
Vet een ovenschaal in met olie, giet het schorsenerenmengsel er in en bestrooi met geraspte kaas.
Bak de ovenschotel in de oven in circa 10 minuten goudbruin.
0 reacties