Geroosterde pompoen
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Was de pompoen en verwijder de zaden en draden. Snijd de pompoen met schil in stukken en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Bestrooi de pompoen met zout, versgemalen peper, korianderpoeder en de verse kruiden en besprenkel met olijfolie.
-
Bak de pompoen circa 15 minuten in de oven.
Frisse linzensalade
-
Meng voor de dressing de azijn en honing met een beetje zout en versgemalen peper en meng de olijfolie extra vierge erdoor.
-
Snijd de courgette en kaas met een kaasschaaf in dunne plakken. Hak de walnoten grof.
-
Giet de linzen af en meng met de rucola, courgettelinten en de dressing.
Samenvoegen
-
Haal de pompoen uit de oven, verdeel de kaas en de walnoten erover en bak nog 5 minuten in de oven.
-
Schep de pompoen op bord en serveer de salade ernaast.
0 reacties