De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

sinaasappelkletskop

45 min kooktijd
Sinaasappelkletskop

Een recept van

John Gerdsen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Meng de basterdsuiker met het sinaasappelsap en smelt de boter. Voeg de warme gesmolten boter toe en vervolgens de bloem. Roer goed door tot een egaal beslag. Spatel er de geschaafde amandelen door en zet het gedurende 15 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 160 °C. Schep kleine hoopjes beslag op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk fijn met een vork of een velletje plasticfolie. Bak de kletskoppen in de oven goudbruin in circa 10 minuten. Als ze uit de oven komen zijn de kletskoppen nog zacht. Vorm ze zodra ze uit de oven komen.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker