De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

thaise papajasalade

Een heerlijke frisse Thaise salade van papaja en verschillende groenten.

15 min (voor)bereidingstijd
thaise papayasalade

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

"Wise je dat je van onrijpe papaya en mango een salade kunt maken? Ze hebben een heel andere structuur dan de rijpe variant en geven een knapperige bite."

Bereidingswijze

Thaise papajasalade

  1. Pel en hak de knoflook. Halveer de rode peper en verwijder de zaadjes. Halveer en pers de limoen uit in de vijzel. Stamp met de vijzel de ingrediënten voor de dressing door elkaar.

  2. Schil en snijd de papaja doormidden en verwijder de zaadjes. Schil de wortel en haal de draad uit de peulen schoon snijd alles in lange dunne reepjes. 

  3. Halveer de tomaatjes en meng de salade met de dressing. Bestrooi met gehakte pinda’s en serveer met plakjes komkommer.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker