- Verwijder het velletje van de worsten. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak het varkensvlees rul. Steek de barbecue aan.
- Snijd de lente-uien fijn. Kluts de eieren. Meng de geklutste eieren met de sriracha, de lente-ui, de paté en het rul gebakken varkensvlees.
- Beleg de rijstvellen ieder met een gelijke hoeveelheid van het vleesmengsel.
- Gril ieder vel op een matig hete barbecue tot de onderkant bruin en krokant is. (Let op: het rijstvel is erg dun, dus het brandt snel aan wanneer de kolen te heet zijn!)
- Serveer de pizza’s met wat mayonaise, chilisaus en eventueel wat bonitovlokken.
We kennen de bloemkoolpizza en de tortillapizza maar kende je de Vietnamese pizza al? Of op z'n Vietnamees: Bánh Tráng Nướng. Hij is simpel, snel en leuk om te maken voor een winterbarbecue.
0 reacties