Stappenplan
-
Houd 30 g bloem apart. Meng de rest van het bloem met 250 ml lauwwarm water tot een samenhangend deeg. Dek af met vershoudfolie en laat rusten tot gebruik.
-
Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd een klein deel fijn voor de garnering. Pureer de rest van de mango fijn in een hakmolentje.
-
Breng 50 ml water tegen de kook aan. Voeg de agar agar toe en laat al roerende oplossen.
-
Voeg de mangopuree, mangosap, 50 ml kokosmelk en 100 g suiker toe aan de pan met agar agar. Roer goed door en laat 2 minuten op laag vuur koken.
-
Verdeel de mangopudding over de dessertglaasjes en zet minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven.
-
Bestrooi het werkblad met bloem. Vorm van het deeg balletjes ter grootte van een pingpongbal. Duw het deeg plat, vul met ½ el suiker en 1 tl bloem en vouw de randen van het deeg naar binnen.
-
Duw de balletjes met je vingers van binnen naar buiten plat. Rol vervolgens de plakjes plat met behulp van een deegroller. Bestrooi de plakjes met sesamzaad en rol de zaadjes met de roller in het deeg.
-
Verhit steeds 1 tl olie in een koekenpan en bak de 1-voor-1 de pannenkoeken in 5 minuten rondom gaar.
-
Schenk een scheutje kokosmelk over de mangopudding in de glaasjes. Garneer met munt en de stukjes mango. Serveer de pudding met de zoete pannenkoeken.
0 reacties