Smelt een kwart van de chocolade au bain marie en hak de rest van de chocolade fijn. Roer de suiker door de boter en meng het ei erdoor. Meng de bloem, zout en het bak- en cacaopoeder door het eimengsel. Roer de gesneden chocolade erdoor en meng goed door elkaar. Meng als laatste de gesmolten chocolade erdoor. Laat het beslag circa 2 uur in de koelkast opstijven.
Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Rol ballen van het beslag ter grootte van een pingpongbal. Wentel de ballen door de poedersuiker, druk ze plat en leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in circa 17 minuten gaar.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
chocolate crinkle cookies
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties