Snijd de kippendijen in blokjes en meng er een scheutje olijfolie om in te bakken, komijnpoeder, kaneelpoeder en een beetje zout en versgemalen peper doorheen.
Verhit voor de kipvulling een scheut olijfolie om in te bakken in een koekenpan en bak de kip op hoog vuur in circa 6 minuten bruin.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Pel en snijd de knoflook fijn.
Pel en snipper de uien.
Snijd de champignons in plakjes.
Voeg de uien en knoflook toe aan de kip en bak 3 minuten mee. Voeg de kastanjechampignons toe en bak in circa 5 minuten bruin.
Snijd de courgette in blokjes en voeg toe aan de pan met kip. Bak 3 minuten mee en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Schil en snijd de ananas in blokjes en meng door de kip.
Snijd het kapje van de Italiaanse bollen en leg ze apart. Pluk met je vingers het losse brood uit het onderste gedeelte van de broodjes zodat er een gat ontstaat en houd dit even apart. Vul de broodjes met de kipvulling, bestrooi met geraspte kaas en zet ze circa 6 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Verhit een scheutje olie in een pan.
Snijd het apart gehouden brood uit de broodjes e de kapjes in stukjes en bak in de olie goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Serveren
Zet de broodjes op bord en verdeel de croutons erover.
0 reacties