- Verwarm de oven voor op 180°C.
De kipkluifjes:
- Meng de kipkluifjes met een scheutje olie, honing, mosterd, sap van 1 citroen, zout, peper in een kom.
- Verdeel de kipkluifjes op een bakplaat met aluminiumfolie en schuif ze in de hete oven.
- Bak de kipkluifjes in circa 25 gaar minuten.
De krieltjes Bonne Femme:
- Schil de bospeen en snijd schuin weg in schuine plakken.
- Verwarm een koekenpan.
- Snijd de speekreepjes in blokjes en bak circa 3 minuten.
- Voeg de krieltjes toe en bak ze op hoog vuur, onder voortdurend roeren bruin.
- Pel en snijd de ui in grove stukken. Pel en hak de knoflook. Voeg toe aan de krieltjes
- Maak de champignons schoon en halveer ze. Voeg toe, bak nog 2 minuten mee en voeg de worteltjes toe.
- Voeg de doperwten toe. Bak het geheel nog circa 3 minuten.
- Breng op smaak met peper en zout.
0 reacties