TV gids
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 37
Op het menu staan deze keer inktvis en garnalen in pittige groente noodle bouillon, plus groenten chili, knapperige tortilla en avocado salade.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warrens eerste halte van zijn etensreis door Zuid-Afrika is Kaapstad. Hij proeft heerlijke producten op een boerenmarkt. Dan gaat hij naar een vissersdorp waar hij zalige verse fish and chips maakt.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar de township Khayelitsha, waar mensen voedsel verbouwen en op een botanische safari in Grootbos Private Nature Reserve, bereidt een vis-braai en zoekt mosselen langs de prachtige kust.
-
Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)
Gordon legt de ondernemers het vuur aan de schenen in Cornwall en test of ze goed samen kunnen blijven werken onder druk door ze te laten werken in eettentjes op het strand.
-
The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
De Hairy Bikers verlaten de gebaande paden tijdens hun zoektocht naar de authentieke smaken van Italië, van eenvoudige lokale ingrediënten tot pittige N’duja-paté en de beste gelato die er te vinden is.
-
The Hairy Bikers Asian Adventure (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
Thailand (Bangkok en de aangrenzende centrale vlakte): Men zegt wel dat het onmogelijk is om niet lekker te eten in Thailand, en de Hairy Bikers ontdekken in deze aflevering waarom dat zo is. Ze zijn in Bangkok en omgeving, waar veel van de Thaise gerechten die in Europa zo geliefd zijn, vandaan komen.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Ook met Pasen kan er gewoon geborrelt worden. Rudolph maakt krokante, gevulde eieren en een Tarte Soleil met spinzie en feta.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14
Miljuschka maakt vandaag met kruimeldeeg mini jars met gecarameliseerde macademia en een perzik kruimeltaart.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Eveline krijgt vandaag hulp in de keuken van niemand minder dan Guus Meeuwis. Samen maken ze Iberico ribs met zoetzuresaus. En ze maken Dumplings met paddestoelen en truffelsaus.
-
Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)
De culinaire reis van vandaag brengt Ainsley naar Noord -Afrika, geïnspireerd door de herinnering aan bruisende souks en kruiden die de zintuigen prikkelen. Zijn eerste gerecht is een klassieker - een tagine met lam,sinaasappel en pruimen. Vervolgens gaat Shivi Ramoutar Jamal ontmoeten om te leren hoe je een traditioneel Algerijns gerecht kunt maken. Ainsley wordt in zijn keuken vergezeld door Rav Wilding, die een heerlijk visgerecht maakt met een aantal geweldige kruiden.
-
Far Flung with Gary Mehigan (nu op tv)
Chef-kok Gary Mehigan is onderweg naar Zuid-Korea. Het traditionele Zuid-Koreaanse gerecht kimchi en het fermentatieproces zijn inmiddels wereldwijd bekend.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Selena's zusje Gracie komt langs voor een speciale verjaardagstraktatie. Richard Blais heeft allerlei smakelijke ingrediënten om een groot succes te maken van Gracie's grote dag.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Auteur, voedselexpert en presentatrice Padma Lakshmi maakt samen met Selena en haar vrienden Zuid-Indiase zoetzure garnalencurry, kokosrijst en een zalige masala chai.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)
Hayden leert dingen over de sardinevisserij en kookt sardientjes voor sardinevissers bij Port Lincoln, duikt met zeeleeuwen bij Baird Bay, vist op het strand en gaat op oestertoer bij Coffin Bay.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Salade met manouri & frozen yogurt bark
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Het is bijna Pasen en daar hoort natuurlijk een Paasontbijt bij. Rudolph maakt daarom broodhaasjes, een chocoladecroissant-pudding en een boterroosje.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Ook voor de Paasbrunch heeft Rudolph inspiratie. Hij maakt Pain Perdu en een Italiaanse hartige Paastaart.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10
Miljuschka maakt vandaag stoutbeslag. En daarmee maakt ze stout plaatcake met pruimen. Met de rest van het stoutbeslag maakt ze een witte chocolade stoutcake met ganache.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 11
Miljuschka maakt vandaag cookie dough. Daarmee maakt ze heerlijke chocolate chip cookies en natuurlijk cookie dough ijs met honey comb.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Zalm curry wok.
-
Great British Menu (nu op tv)
Het is de finale. De chef-koks koken hun banketgerechten in Alexandra Palace voor een gastenlijst vol sterren. Wie wordt uitgeroepen tot kampioen der kampioenen?
-
Great British Menu (nu op tv)
Great British Menu keert terug voor een 16e seizoen, gepresenteerd door Andi Oliver. Oude gezichten en nieuwe talenten strijden om een plek in de keuken bij een banket voor belangrijke gasten.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Met Pasen denk je niet snel aan een Hightea, maar het kan natuurlijk wel. Daarom maakt Rudolph Hightea sandwiches, citroen crinkle cookies en Bakewells met framboos.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12
Vandaag maakt Miljuschka met eiwitschuim een pavlova met vers fruit en meringue bakjes met mango room.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
Eveline laat zich vandaag inspireren door Zuid-Korea. Ze maakt Kalbi, beefribbetjes. En Tteokbokkie, een pittig rijstgerecht.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Salade met manouri & frozen yogurt bark
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Komkommersoep & courgette-sushi
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 117
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course (nu op tv)
Gordon bereidt onder meer een eenvoudige quiche met prei en pancetta, een stijlvol gebakken kaastaart en overheerlijke chocoladetaartjes.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 34
Een snelle maaltijd vandaag: gehaktballetjes van lamsvlees en een ongelofelijk lekkere kipsalade.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Zet je logés geroosterd varken met appelboter voor en een witte bonen-bloemkoolsoep met krokante sjalot-ringen en kappertjes. En met Mary's wentelteefjes met appelcider-kaneelsiroop scoor je zeker.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)
Hayden leert dingen over de sardinevisserij en kookt sardientjes voor sardinevissers bij Port Lincoln, duikt met zeeleeuwen bij Baird Bay, vist op het strand en gaat op oestertoer bij Coffin Bay.
-
Three Blue Ducks (nu op tv)
Reis mee met de drie Ducks: Andy Allen, Mark Labrooy en Darren Robertson. Samen verzamelen ze voedsel, vangen ze vis in de oceaan en gaan ze op bezoek bij lokale producenten.
-
Anthony Bourdain: The Layover (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Tony leert dat Amsterdam meer heeft dan alleen de rosse buurt.
-
Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)
Elk jaar komen enkele van 's werelds grootste en meest innovatieve chef-koks bijeen voor een zeer exclusieve bijeenkomst waar zij middelen verkennen om 'rauw te koken' met lokale ingrediënten.
-
Gordon's Great Escape (nu op tv)
Gordon kookt in Maleisië z'n eerste Maleise curry voor de premier en klimt hoog om 't hoofdingrediënt van vogelnestjessoep te vinden. En hij neemt het op tegen de beste vrouwelijke koks van het land.
-
Save with Jamie (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Jamie braadt een lamsschouder en maakt van de restjes pastillas op de Marokkaanse manier. Hij gebruikt ook de wat minder verse groenten en maakt hiervan een panzanella-salade.
-
Jamie's Super Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Jamie Oliver eet zeewier in Japan. Op het menu staan gebakken eieren met ricotta op toast, heerlijke miso en hete garnalen.