De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
2 mei
  1. The F Word (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay gaat op duivenjacht. Later maakt hij een warme duivensalade. Culinair schrijver Tom Parker Bowles bereidt een heel varken. En oud-rugbyer Matt Dawson kookt samen met de gastheer.

  2. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    De chef-kok arriveert op Haïti en merkt dat het land worstelt om te herstellen van de gevolgen van de aardbeving in 2010, die meer dan 200.000 mensen doodde en een miljoen anderen dakloos achterliet.

  3. Gordon Ramsay: Uncharted (nu op tv)

    Gordon Ramsay reist af naar het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland om daar de Maori-keuken te ontdekken.

  4. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal en Max gaan naar de ‘Ancient East’, een regio vol mythen, legendes en eettradities, maar eerst gaat Donal de lucht in om z’n hoogtevrees te overwinnen in het Carlingford Adventure Centre.

  5. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal en Max gaan op reis naar de Ierse Midlands en de oevers van de Shannon. Ze beginnen hun reis aan boord van een elegant schip, de Emerald Star. Schipper Declan brengt Donal naar visser Mick.

  6. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Rudolph maakt vandaag cheesecake-macarons en hij maakt een apple dapple cake.

  7. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Miljuschka maakt vandaag met kruimeldeeg mini jars met gecarameliseerde macademia en een perzik kruimeltaart.

  8. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    In deze aflevering maakt Donal onder andere knapperige varkenskarbonades van het hoogste niveau met gefrituurde venkel. En voor een veggie-curry-fix is de Aubergine Curry met Kurkuma Bloemkoolrijst een must om te proberen.

  9. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Deze herderssalade is een enorme jeugdherinnering voor Karsu. Haar vader maakt het altijd met kruiden uit zijn eigen tuin. En daarom zorgt haar vader voor de finishing touch.

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Ontbijttaart met aardbeien & rumaperitief en parmezaankoekjes (Andy Peelman)

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Choucroute uit de zee (Andy Peelman)

  12. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    In deze aflevering maakt Donal onder andere knapperige varkenskarbonades van het hoogste niveau met gefrituurde venkel. En voor een veggie-curry-fix is de Aubergine Curry met Kurkuma Bloemkoolrijst een must om te proberen.

  13. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie geeft een Franse twist aan traditionele gegrilde kip. Hij laat zien hoe je oud brood kunt opmaken en maakt linguine met een romige garnalensaus voor zijn vriend en mentor Gennaro Contaldo.

  14. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 233

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Ontbijttaart met aardbeien & rumaperitief en parmezaankoekjes (Andy Peelman)

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Choucroute uit de zee (Andy Peelman)

  17. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Eveline maakt vandaag Chow Mein, een Chinees gerecht met noedels en groenten. En ze maakt Jianbing, een Chinees ontbijt wat het meest te vergelijken is met crêpes.

  18. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Deze herderssalade is een enorme jeugdherinnering voor Karsu. Haar vader maakt het altijd met kruiden uit zijn eigen tuin. En daarom zorgt haar vader voor de finishing touch.

  19. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal en Max gaan naar de ‘Ancient East’, een regio vol mythen, legendes en eettradities, maar eerst gaat Donal de lucht in om z’n hoogtevrees te overwinnen in het Carlingford Adventure Centre.

  20. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal en Max gaan op reis naar de Ierse Midlands en de oevers van de Shannon. Ze beginnen hun reis aan boord van een elegant schip, de Emerald Star. Schipper Declan brengt Donal naar visser Mick.

  21. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Rudolph maakt vandaag cheesecake-macarons en hij maakt een apple dapple cake.

  22. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Miljuschka maakt vandaag met kruimeldeeg mini jars met gecarameliseerde macademia en een perzik kruimeltaart.

  23. The F Word (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay gaat op duivenjacht. Later maakt hij een warme duivensalade. Culinair schrijver Tom Parker Bowles bereidt een heel varken. En oud-rugbyer Matt Dawson kookt samen met de gastheer.

  24. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    De chef-kok arriveert op Haïti en merkt dat het land worstelt om te herstellen van de gevolgen van de aardbeving in 2010, die meer dan 200.000 mensen doodde en een miljoen anderen dakloos achterliet.

  25. Gordon Ramsay: Uncharted (nu op tv)

    Gordon Ramsay reist af naar het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland om daar de Maori-keuken te ontdekken.

  26. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal en Max gaan op reis naar de Ierse Midlands en de oevers van de Shannon. Ze beginnen hun reis aan boord van een elegant schip, de Emerald Star. Schipper Declan brengt Donal naar visser Mick.

  27. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 233

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  28. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolph een harvest cake en hij maakt koekjes voor bij de koffie, met koffie. Hij maakt namelijk Espresso-chocoladekoekjes.

  29. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Miljuschka maakt vandaag soezenbeslag. En daarmee maakt ze een soezentorentje met caramel en een open soes met framboos.

  30. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Op het menu van vanavond, een feelgood-familiefavoriet van Donal, namelijk een Eenpansgebraden kipdiner, dat ook tijd bespaart bij het afwassen. En verder kookt Donal een paar eenvoudige "Jakobsschelpen met doperwtjes en asperges".

  31. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Chocolade-bananenbrood & polentapizza met pindakaas (Andy Peelman)

  32. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Cannelloni met boerenkool & boerenkoolsoep met witte bonen (Dina Tersago)

  33. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Wie weleens op de Turkse stranden is geweest, zal dit gerecht vast herkennen, Simit met kipspread. Daar lopen met enorme stapels op hun hoofd en dat gaat Karsu ook proberen. Maar eerst het gerecht maken.

  34. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Eveline maakt Shanghai pan fried buns en ze maakt een Thai Beef Salad. Eveline wordt hierbij geholpen door Ranomi Kromowidjojo.

  35. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie combineert gegrilde kip met de smaken van pizza Margherita: basilicum, tomaat en mozzarella. Dit wordt een nieuwe favoriet. Dan maakt hij heerlijke garnalentoast, de perfecte snack om te delen.

  36. Jamie Oliver: Together (nu op tv)

    Jamie kookt een ontspannen chill-out menu voor zijn vrienden en familie, tijdens een taco-avond.Jamie serveert langzaam gegaard buikspek in handgemaakte taco's, gegarneerd met geroosterde ananas, hete rode pepersaus, zwarte bonen, groene salsa en een rodekoolsla.

  37. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 7
    | Aflevering 8

    Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het ‘voedselgevecht’ aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

  38. Jamie Cooks the Mediterranean (nu op tv)

    Jamie wordt geïnspireerd door de smaken van verschillende tapasgerechten in Spanje, de smaakvolle rijstgerechten en de heerlijke zeevruchten. Hij gaat zelf aan de slag met aioli, surf & turf en ham.

  39. Andy and Ben Eat the World (nu op tv)

    Na de drukte van Mexico-Stad, Puebla en Oaxaca, gaan Andy en Ben een stapje verder en gaan naar een van de beroemdste kustgebieden van Mexico en het pittoreske stadje Puerto Escondido. Hier gaan ze offshore op zoek naar Mahi Mahi (Dolphin Fish) en wat volgt is de visreis van hun leven. Als je denkt dat je een goede dag hebt gehad met vissen, denk dan nog eens goed na. Andy sleept een zeilvis van twee meter de boot in.

  40. Andy and Ben Eat the World (nu op tv)

    Andy en Ben komen aan bij de eerste halte in Europa; Barcelona, Spanje, waar ze de La Boquera-markt bezoeken. Ze maken ook nog een rit in de Gourmet Bus en worden getrakteerd op een geweldige maaltijd terwijl ze de bezienswaardigheden van Barcelona bekijken. De volgende dagen gaan ze op paddenstoelenjacht en ze bezoeken de Matisbar van chef Artur

  41. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie combineert gegrilde kip met de smaken van pizza Margherita: basilicum, tomaat en mozzarella. Dit wordt een nieuwe favoriet. Dan maakt hij heerlijke garnalentoast, de perfecte snack om te delen.

  42. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Wie weleens op de Turkse stranden is geweest, zal dit gerecht vast herkennen, Simit met kipspread. Daar lopen met enorme stapels op hun hoofd en dat gaat Karsu ook proberen. Maar eerst het gerecht maken.