Kulfi
Verwarm de melk, melkpoeder, gecondenseerde melk, cashewnoten en suiker en kook 10 minuten. Pureer tot de noten fijner zijn. Giet in kulfivormen. Vries de in tot de ijsjes bevroren zijn.
Melkchocoladecrumble met kerrie
Mix de melkchocolade beetje bij beetje fijn tot kruimels. Meng met de kerriepoeder.
Mangocompote
Schil de mango en snijd in gelijke kleine blokjes. Breng de mangoblokjes met de mangopuree, witte wijn en suiker aan de kook tot een compote.
Naan
Meng de bloem met de gist, het suiker en het zout. Voeg nu de ghee, yoghurt en melk toe en kneed tot een soepel deeg. Maak een bolletje van het deeg en laat dit afgedekt met plasticfolie circa 90 minuten rijzen. Pluk en hak de koriande fijn. Voeg nu de fijngehakte koriander toe en verdeel in 12 stukken. Bol de stukjes op en rol ze uit tot naandikte. Bestrijk met een beetje olie. Bak om en om circa 10 minuten in de pan op zacht vuur tot ze goudbruin en gaar zijn.
Opmaak
Schep een lepel melkchocoladecrumble met kerrie op het bord en leg de kufti hierop. Serveer met de 2 kleine naanbroodjes en de mangocompote, garneer met enkele blaadjes koriader.
0 reacties