De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

left-over appelcrumble (met restjes pepernoten, kruidnoten, speculaas etc)

Met deze left-over appelcrumble kun je nog even iets langer genieten van die voorraad kruid- en pepernoten.

10 min voorbereidingstijd
30 min oventijd
Left-over applecrumble (met restjes pepernoten, kruidnoten, speculaas etc)

Een recept van

"Een overvloed aan kruidnoten bestaat eigenlijk niet. Maar wil je toch een keer wat anders proberen? Probeer dan deze left-over appelcrumble."

Bereidingswijze

Left-over appelcrumble

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

  2. Schil de appels, ontdoe van het klokhuis en snijd in grove stukken. Meng met de suiker en het citroensap.

  3. Hak de hazelnoten in grove stukken, meng door het appelmengsel en verdeel over een ronde ovenschaal.

  4.  Snijd de boter in blokjes en hak de restjes pepernoten, kruidnoten en speculaas grof. Meng met de boter, bloem en zout en verdeel over de appel. 

  5. Bak in ongeveer 25-30 minuten goudbruin en gaar. Serveer met de crème fraîche of geklopte slagroom.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker