Macaroni met groentesaus
-
Verhit 2 el olijfolie in een pan met deksel. Bak de pompoenblokjes in 10 min. gaar. Schep regelmatig om.
-
Snijd de ui in halve ringen. Snijd de knoflook fijn. Ris de kruiden van de takjes. Voeg de ui, knoflook en kruiden toe aan de pompoenblokjes en bak mee.
-
Kook intussen de volkorenmacaroni in 8 min. beetgaar.
-
Halveer de cherrytomaten en voeg toe aan de pan met pompoenblokjes. Blus de pan af met een scheutje pastawater en stoof de groenten met de deksel op de pan 5 min.
-
Giet de macaroni af en doe terug in de pan.
-
Pureer de groenten met de staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. Schep de saus door de macaroni.
-
Verdeel de pasta over 4 borden en bestrooi met de kaas. Serveer eventueel met chilivlokken voor wat extra pit.
0 reacties