Verwarm de grill voor. Snijd het brood in plakken. Pel en hak de knoflook. Snijd de peper over de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snijd fijn. Laat de tonijn uitlekken. Verdeel de knoflook over het brood en besprenkel met olijfolie. Grill de broodjes. Halveer 4 tomaten en wrijf de boterhammen ermee in. Snijd de andere tomaten in blokjes. Beleg met tonijn, kappertjes, groene peper en tomatenblokjes. Breng op smaak met zout en peper en besprenkel met olijfolie.
Dit recept komt uit de aflevering over Malta van het programma The Taste of Life Travel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
maltezer bruschette
Een heerlijk gerecht uit Malta van gegrild brood met tonijn, tomaat, kappertjes en groene peper!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma The Taste of Life Travel
In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken.Â
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties