Relish
- Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de uien circa 2 minuten.
- Voeg de knoflook en tomatenpuree toe en bak circa 1 minuut mee.
- Voeg de suiker, azijn en water toe en laat circa 4 minuten indampen.
- Breng op smaak met een beetje zout en peper.
New York style hotdogs
- Zet de knakworsten op in koud water en breng aan de kook. Haal de knakworsten uit de pan zodra het water kookt.
- Verhit een klontje boter in een pan en bak de zuurkool circa 5 minuten.
- Snijd de broodjes open.Verdeel de knakworsten en de zuurkool over de broodjes. Serveer de hotdogs met de relish en mosterd.
Tomatensalade
- Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de tomaten in blokjes. Pluk en hak de peterselie fijn.
- Meng in een kom alle ingrediënten voor de salade en breng op smaak met een beetje zout en peper.
Serveer de salade bij de hotdogs.
0 reacties