De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rösti

Zelf rösti maken? Zo moeilijk is dat helemaal niet! 

20 min voorbereidingstijd
Rösti

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi Loomans

"Haal je weleens röstirondjes uit de diepvries? Na het proberen van deze zelfgemaakte rösti zal je daar toch twee keer over nadenken - zo lekker zijn ze!"

Bereidingswijze

Rösti

  1. Rasp de aardappels met een grove rasp of keukenmachine. Knijp het vocht eruit en doe dit in een mengkom.

  2. Snipper de ui en voeg dit hieraan toe samen met het ei, de bloem en de kaas. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Vorm 12 rösti's van het aardappelmengsel.

  4. Verwarm een koekenpan met wat olijfolie en bak de rösti's 2-3 minuten per kant goudbruin en knapperig.

  5. Zet het vuur lager en laat de rösti’s voor enkele minuten met de deksel op de pan goed gaar worden.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker