Spitskoolstamppot
-
Kook de aardappelen in 10-12 min. gaar.
-
Snijd intussen de paprika in reepjes. Verhit 2 el olijfolie in een wok. Bak de paprika met de komijnpoeder voor 1 min.
-
Voeg de spitskool toe en roerbak 3 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Schep de groenten uit de pan en houd apart.
-
Verhit 2 el olijfolie in de wok en roerbak de kip in 5 min. gaar.
-
Giet de aardappelen af en houd een kopje kookvocht apart. Doe de aardappelen met het kookvocht in de pan en stamp tot een smeuïge puree.
-
Schep de paprika met de spitskool erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
-
Voeg de ketjap manis toe aan de kip en verwarm 1 min. mee. Voeg ook de sambal toe aan de kip en bak 1 min. mee
-
Verdeel de spitskoolstamppot over 4 borden en schep de pittige kip erop.
0 reacties