De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zoete aardappel met tahin-yoghurtsaus

De combinatie van zoete aardappel en tahin-yoghurtsaus is écht hemels.

15 min voorbereidingstijd
30 min oventijd
Zoete aardappel met tahin-yoghurtsaus

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi Loomans

"Zoete aardappel wordt meestal gebruikt in hoofdgerechten, maar wist je dat je het ook als bijgerecht kunt gebruiken? Deze zoete aardappel met tahin-yoghurtsaus is perfect voor je volgende etentje!"

Bereidingswijze

Zoete aardappel

  1. Verwarm de oven tot 180 °C.

  2. Boen de zoete aardappelen schoon en snijd deze in blokjes.

  3. Verspreid op een met bakpapier beklede bakplaat en breng op smaak met de za’atar en peper en zout. Rooster 30 minuten in de oven.

Tahin-yoghurtsaus

  1. Meng de yoghurt, tahin en het sap van een citroen door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

    Als de saus te dik is, kun je nog een eetlepel water toevoegen.

  2. Serveer de tahin-yoghurtsaus over de zoete aardappelen en bestrooi met de granaatappelpitjes.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker