De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

roze koeken

30 min (voor)bereidingstijd
Roze koeken

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 ºC. Vet de bakvormen in met boter. Roer de boter met de suiker luchtig en meng een voor een de eieren erdoor tot. Voeg de bloem toe en spatel goed door. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak in de oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar.

Fondant
Meng het bietensap met de poedersuiker. Haal de cakejes uit de vorm en laat afkoelen. Besmeer de bovenkant van de cakejes met de fondant.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

2 reacties

Een tijdje was dit weer een hype bij ons in de familie. in plaats van een bloemetje nam ik een tijdje roze koeken mee op visite of als bedankje. Dat viel altijd in goede aarde.
Het glazuur maakte ik met bessensap. Heerlijk een eerlijk.
Jose Schutte-Haleber
19-09-2023
Tijdje geleden was dit een hype in ons gezin. Ik gebruikte ipv bietensap wat bessensap en dat was erg lekker. Ik nam ze mee op visite ipv bloemen.
Werd altijd met gejuich ontvangen.
Jose Schutte-Haleber
27-02-2024

Ook lekker