De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zorlaks dadeltaart

140 min (voor)bereidingstijd
Zorlaks dadeltaart

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Bereiding:
Vet de springvorm in en bekleed met bakpapier. Snijd de dadels in reepjes. Breek de koekjes in kleine stukjes. Smelt de boter en voeg de suiker toe. Blijf roeren tot alles is is opgelost. Klop het ei los in een kommetje en voeg al roerende het ei toe aan de botermengsel. Roer door tot een gladde saus. Voeg de dadels toe en laat ze even warm worden. Voeg vervolgens de koekjes toe en de helft van de kokosrasp. Meng alles goed door. Schenk het dadelmengsel in de vorm, druk aan met een lepel en laat in circa 2 uur afkoelen in de koelkast.

Keer de taart om en bestrooi met de rest van de kokos.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker