De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

annabel's crumblecake met rood fruit

90 min (voor)bereidingstijd
Annabel's crumblecake met rood fruit

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Crumbledeeg
Smelt de boter. Meng de bloem, amandelpoeder, suiker, havermout, amandelschaafsel en speculaaskruiden door elkaar en roer de boter erdoor.

Cake
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Klop de boter met de suiker luchtig. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng de eieren en het vanillemerg door de boter en roer goed door. Klop de yoghurt erdoor. Meng de bloem met het bakpoeder en spatel door het beslag. Schep het beslag in de springvorm en verdeel het rood fruit en het crumbledeeg erover. Bak de cake in circa 50 minuten goudbruin en gaar. Laat de cake eerst 15 minuten afkoelen voor je hem uit de vorm haalt.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker