Maal de koek of cake fijn in de keukenmachine. Voeg een scheutje rum en zoveel abrikozenjam toe tot er mooie bollen gemaakt kunnen worden. Schep met een ijsknijper bollen van de puree.
Smelt de chocolade au bain marie en haal de bollen erdoor. Rol ze vervolgens door de hagelslag en laat ze circa 5 minuten opstijven in de koelkast.
In de banketbakkerij gebruikt de bakker alles wat er overblijft om deze ballen te maken, dat kunnen koekjes, stukjes cake of afsnijdsels zijn. De naam is dus met recht de ballen van de bakker. Als je dit voor kinderen wilt maken laat je de rum gewoon weg.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
bakkersballen
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties