Pasta
- Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Cajun Jambalaya-pasta
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Verwijder de harde draden van de sugar snaps. Kook de sugar snaps in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud.
- Pel en snijd de uien in halve ringen.
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes.
- Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in blokjes.
- Snijd de tomaten in blokjes.
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de uien, knoflook, peper en de cajunkruiden circa 2 minuten. Voeg de kipfilet toe en bak in circa 2 minuten rondom goudbruin. Voeg de bleekselderij, garnalen, tomaten, sugar snaps en de kookroom toe en bak het geheel in circa 5 minuten gaar. Roer de pasta door het gerecht en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Pluk en snijd de peterselie grof en roer door de pasta.
Serveren
- Verdeel de Cajun Jambalaya pasta over borden.
0 reacties