Deeg
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Snijd de sinaasappelsnippers in stukjes.
Meng het ei met de suiker, boter, zelfrijzend bakmeel, 100 g sinaasappelsnippers, anijszaad en het water. Laat het deeg opstijven in de koelkast.
Bestuif het deeg met bloem en rol het uit in 2 plakken. Vet de bakvorm in en leg bakpapier op de bodem. Leg een plak deeg op de bodem, verdeel de amandelspijs erover en leg de volgende plak deeg erop.
Bak het deeg in de oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar.
Haal de taart uit de vorm en laat hem afkoelen
Amandelspijs
Maal de amandelen en suiker fijn en mix het eiwit erdoor.
Garneren
Klop de slagroom met de suiker stijf en schep de slagroom in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.
Meng de poedersuiker met het bessensap en bestrijk de bovenkant van de taart ermee. Snijd de randen van de taart eraf.
Spuit de slagroom op de taart en steek er sinaasappelsnippers en chocoladesnippers in.
Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd de sinaasappelsnippers in stukjes. Meng het ei met de suiker, boter, zelfrijzend bakmeel, 100 g sinaasappelsnippers, anijszaad en het water.
0 reacties