Stap 1: bodem
Verwarm de oven voor op 200 °C. Steek met een steker cirkels ter grootte van de vormpjes uit het bladerdeeg. Prik het bladerdeeg in met een vork en bekleed de vormpjes ermee. Leg een stukje bakpapier op het deeg en leg daar blindbakbonen op. Bak het deeg circa 10 minuten in de oven. Laat daarna afkoelen.
Stap 2: vulling
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een pan en bak de ui, knoflook en de specerijen circa 2 minuten.
Maak de avocado schoon. Snijd de avocado en de gamba’s in stukjes. Meng de avocado, garnalen en de gebakken ui en knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het gamba-avocadomengsel over de vormpjes met het gebakken bladerdeeg.
Roer de crème fraîche, ei en de melk los. Giet het mengsel over de vormpjes. Bak de taartjes circa 20 minuten in de oven.
Stap 3: topping
Snijd de radijsjes in plakjes. Meng de sla met een beetje olie en het sap van de limoen. Serveer de taartjes met een toefje sla en plakjes radijs.
Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK
0 reacties