De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gevulde smashed potatoes

Er zijn duizenden variaties op aardappelrecepten, maar deze gevulde smashed potatoes zijn perfect om als bijgerecht te serveren.

10 min voorbereidingstijd
30 min oventijd
Gevulde smashed potatoes van Bibi's Bijgerechten.

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi Loomans

"Deze gevulde smashed potatoes waren viral gegaan en ik móest ze echt proberen. Ze zijn zo lekker en het is ongelofelijk leuk om ze in een muffinvorm klaar te maken!"

Bereidingswijze

Gevulde smashed potatoes

  1. Verwarm de oven tot 200 °C.

  2. Kook de aardappels 20 minuten in kokend water.

  3. Bak de spekjes krokant in een droge koekenpan. Hak de bieslook fijn.

  4. Vet een muffinvorm in met wat olijfolie. Voeg per muffinvorm een aardappel toe en plet deze met de onderkant van een glas.

  5. Rooster de aardappels voor 15 minuten.

  6. Haal de aardappels uit de oven en vul met crème fraîche, spek en geraspte kaas. Bak nog eens voor 15 minuten. Garneer met de fijngehakte bieslook.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker