De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pecannoten-fudgecake

120 min (voor)bereidingstijd
Pecannoten-fudgecake

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Cake
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de bloem met cacaopoeder en bakpoeder. Meng de eieren met suiker, olie en melk. Meng beetje bij beetje het bloemmengsel erdoor en roer beetje bij beetje de room erdoor tot een egaal beslag.

Vet de bakvorm in en bestrooi met paneermeel. Schenk het beslag erin. Bak eerst 10 minuten op 200 ºC, verlaag de temperatuur naar 150 ºC en bak nog 1 uur en 30 minuten.

Chocolade-pecan glanslaag
Verwarm de oven voor op 180 ºC en bak de pecannoten circa 10 minuten. Smelt de boter voeg de melk, cacaopoeder en poedersuiker toe en roer tot een gladde saus. Hak de pecannoten fijn en giet de saus over de cake. Bestrooi met de pecannoten.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker