Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Snijd het bladerdeeg in de hoeken 4 cm diagonaal in. Vouw vier van de acht punten naar binnen en laat om en om een punt vrij. Leg in het midden een perzik, zodat de punten vastliggen. Leg de sterren op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de eidooier met de room, bestrijk het deeg ermee en bestrooi met de suiker. Bak de perziksterren in circa 30 minuten goudbruin en gaar.
Verwarm de abrikozenjam met een scheutje water en bestrijk de perziksterren.
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
0 reacties