De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

salt & vinegar aardappels

Deze salt & vinegar aardappels zijn het perfecte bijgerecht om jouw diner te laten slagen.

25 min voorbereidingstijd
30 min oventijd
Salt & vinegar aardappels van Bibi's Bijgerechten.

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi Loomans

"Ben je ook zo fan van salt & vinegar chips? Deze aardappels smaken precies zo! Je hoeft ze niet helemaal plat te drukken met een vork. Je kan sommige ook heel laten. Er zijn geen regels."

Bereidingswijze

Salt & vinegar aardappels

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C.

  2. Kook de krieltjes 20 minuten in kokend water. Giet daarna af.

  3. Verdeel olijfolie over een braadslee en laat de olie in de oven voor 5 minuten goed heet worden.

  4. Schep alle krieltjes op de hete braadslee en druk ze een beetje aan met een vork.

  5. Rooster de krieltjes voor 30 minuten in de oven.

  6. Haal uit de oven en meng met de appelazijn en het zout.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker