- Verwarm een oven voor op 200°C .
- Breng een pan water en zout aan de kook voor de spaghetti.
De spaghetti:
- Kook de spaghetti gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
De geroosterde paprikasaus:
- Pureer met een staafmixer de geroosterde paprika glad.
- Schenk de paprikasaus in een pan. Breng aan de kook.
- Voeg een scheut olie toe.
- Zet het vuur laag en breng de saus op smaak met zout en peper.
De Chinese kool en gamba’s uit de wok:
- Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook grof.
- Halveer de paprika, verwijder de zaadlijst en snijd in blokjes.
- Snijd de Chinese kool in de lengte in vieren en vervolgens in reepjes.
- Verwarm een wok met een scheut olie en fruit hierin de ui, knoflook en paprikapoeder.
- Voeg de paprika toe .
- Zet het vuur hoog en roerbak de Chinese kool nog circa 5 minuten mee.
- Voeg eventueel een scheutje water toe.
- Schep de groente uit de pan voeg een beetje olie toe en wok de gamba’s circa 2 minuten.
- Als de gamba’s gaar zijn voeg dan de Chinese kool weer toe.
- Giet de gekookte spaghetti af en roer de paprikasaus er door. Serveer met de Chinese kool en gamba’s uit de wok.
0 reacties