Spinaziesalade met gegrilde appel
- Snijd de bacon in blokjes. Verhit voor de bacondressing een scheutje olie in een pan en bak de bacon in circa 8 minuten krokant. Voeg de balsamicoazijn, mosterd en een scheutje olijfolie extra vierge toe.
- Breng een pan met water aan de kook. Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Giet af en spoel koud. Pel en snijd de eieren in partjes.
- Verwarm een grillpan voor.
- Snijd de appel in partjes en besprenkel met een beetje olijfolie. Gril de appels circa 4 minuten om en om.
- Verwarm een koekenpan en rooster de walnoten circa 3 minuten. Voeg de honing toe.
- Pel en snipper de ui.
- Halveer de cherrytomaten.
- Meng in een grote kom de bacondressing, eieren, ui, cherrytomaten, walnoten en de spinazie.
Serveren
- Verdeel de spinaziesalade over borden. Verdeel de gegrilde appels over de salade.
1 reactie