Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Meergranenrijst
Kook de meergranenrijst volgende de bereidingswijze op de verpakking.
Spitskool uit de wok
Rooster de cashewnoten en de gemalen kokos circa 4 minuten in een droge pan. Halveer de spitskool, verwijder de kern en snijd de spitskool in dunne repen. Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak de spitskool in circa 4 minuten gaar. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringen. Roer de paprika en de bosuitjes door de spitskool en bak het geheel in circa 4 minuten gaar. Roer de geroosterde cashewnoten en de geroosterde kokos door de spitskool en breng op smaak met de sojasaus en een beetje versgemalen peper.
Rundvlees
Snijd het vlees in dunne repen en bestrooi met een beetje zout en peper. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak het vlees in circa 4 minuten rondom goudbruin en gaar.
Serveren
Verdeel de spitskool uit de wok over borden. Verdeel de reepjes rundvlees erover.
Bekijk hier meer lekkere spitskool recepten.
1 reactie
Ik vind dit een van je allerbeste recepten; zeker op het gebied van de spitskool.
Dank hiervoor.
Gerard van Velzen